Ruim 10 jaar ervaring in Familierecht & Mediation

Tülay Karasu is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Na ruim 9 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Apeldoorn gewerkt te hebben heeft zij op 1 november 2017 de deuren van Karasu Familierechtadvocatuur & Mediation geopend.

“Communicatie is een gouden tool.”

Familierecht advocaat, gespecialiseerd in Turks huwelijksvermogensrecht

Tülay heeft ruime ervaring in vrijwel alle aspecten van het personen- en familierecht. Te denken valt aan echtscheidingen, verdelingszaken, alimentatiekwesties en gezag- en zorgregelingsprocedures. Ook wordt Tülay regelmatig tot bijzonder curator benoemd door de rechtbank om te adviseren in afstammingszaken. Verder heeft Tülay expertise op het gebied van Turks huwelijksvermogensrecht.  Tülay staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Medio 2015 heeft Tülay de specialisatieopleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS) afgerond.

Tülay is er van overtuigd dat in het familierecht de beste oplossingen kunnen worden bereikt door overleg. Vooral als er ook kinderen betrokken zijn is overleg in haar visie een gouden tool. Tülay probeert daarom altijd eerst in overleg tot een passende oplossing te komen. Echter zal zij geen moment aarzelen om de gerechtelijke weg te bewandelen als blijkt dat overleg geen uitkomst biedt. Ook daarbij zal zij het belang van de kinderen niet uit het oog verliezen.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Karasu Familierechtadvocatuur & Mediation